de Moslimkrant

Islam lijsttrekkersdebat live op Radio Rijnmond

RTV Rijnmond en de Moslimkrant organiseren op donderdagavond 8 maart het Islam Lijsttrekkers debat.

Tien lijsttrekkers, waaronder voor het eerst ook de lijsttrekker van PVV Rotterdam, gaan tussen 19.00 en 20.30 uur met elkaar in debat tijdens een live-uitzending van Radio Rijnmond vanuit debatcentrum Arminius, in de Arminiuskerk aan het Museumpark.

Onder leiding van politiek verslaggever Ewoud Kieviet van RTV Rijnmond en hoofdredacteur Brahim Bourzik van de Moslimkrant zullen de elf lijsttrekkers met elkaar hun standpunten uitwisselen.

Het debat wordt omlijst met columns van de Rotterdamse schrijver en publicist Mohammed Benzakour en columniste Ebru Umar.

Aan het debat nemen deel: Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Barbara Kathmann (PvdA), Said Kasmi (D66), Leo de Kleijn (SP), Vincent Karremans (VVD), Sven de Langen (CDA), Nourdin El Ouali (NIDA), Judith van Bokhove (GroenLinks), Tjalling Vonk (ChristenUnie-SGP) en Stephan van Baarle (DENK).

Het debat begint om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur. De toegang is gratis, maar vanwege het beperkt aantal plekken in de zaal is aanmelden vooraf verplicht.

 

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.