de Moslimkrant

Omar Abd al-Kafi: ik leef nog

De afgelopen twee dagen wordt via de Arabische social media een video boodschap verspreidt, met als boodschap, dat de moslimgeleerde Omar Abd al-Kafi is overleden. Het nieuws is echter vals.

Omar Abd al-Kafi (1951) is een Egyptische schrijver, professor in islamitische theologie. Hij is een zeer populaire, moslim prediker,

Abd al-Kafi laat via zijn officiële website per een video-boodschap, https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=wyYgEgPpXP0 weten dat hij en zijn familie het goed maken en dat hij gezond is en nog in leven is.

Abd al-Kafi is beroemd in de Arabische wereld en behoort de zachte krachten binnen de islam en moslim-geleerden. Hij schreef veel islamitische boeken en maakte meer dan 3000 soundcolleges en honderden tv-lezingen.

Een van zijn meeste gelezen boeken is “Al Wa3do al-Haq” (Het beloofde Recht) het boek is het resultaat van de gelijknamige zeer populaire TV-programma dat uitgezonden werd via SharjahTV (Shajah is een van de zeven emiraten waaruit de Verenigde Arabische Emiraten bestaat).

 

 

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.