de Moslimkrant

PVV trekt zich terug uit islam lijsttrekkersdebat

Maurice Meeuwissen

De Rotterdamse PVV-lijsttrekker Maurice Meeuwissen zal niet aanwezig zijn bij het islam lijsttrekkersdebat van Radio Rijnmond en de Moslimkrant op 8 maart in Arminius in Rotterdam.

Ondanks eerdere toezeggingen laat de partij nu weten niet deel te nemen aan het islamdebat. De PVV zegt Rotterdam te willen de-islamiseren en ziet daarom een debat dat mede door de Moslimkrant is georganiseerd niet zitten.

Hoofdredacteur van de Moslimkrant Brahim Bourzik vindt het zeer jammer dat Meeuwissen heeft afgezegd. Blijkbaar durft Meeuwissen niet om het democratische debat aan te gaan of is hij door de PVV-eigenaar, Wilders teruggefloten.

Het debat gaat verder door met de lijsttrekkers Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Barbara Kathmann (PvdA), Saïd Kasmi (D66), Leo Kleijn (SP), Vincent Karremans (VVD), Sven de Langen (CDA), Nourdin El Ouali (NIDA), Judith van Bokhove (GroenLinks), Tjalling Vonk (ChristenUnie-SGP) en Stephan van Baarle (DENK).

Het debat begint van 19:00 tot 20:30 uur. De toegang is gratis, maar vanwege het beperkt aantal plekken in de zaal is aanmelden vooraf verplicht.

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.