de Moslimkrant
windt er geen hoofddoekjes om

Anti-islam sticker in enveloppe Tweede Kamer

S., een tot de islam bekeerde Nederlandse vrouw die graag anoniem blijft, bestelde in december per e-mail de anti-islam sticker van de PVV. Zij deed dit om de PVV op kosten te jagen. Mevrouw S. schrok zich echter rot toen zij op 8 januari 2014 de sticker ontving in een enveloppe van de Tweede Kamer.

Mevrouw S. vind het zeer storend dat zij een haatsticker heeft ontvangen van de PVV in een enveloppe van de Tweede Kamer. “Mijn eerste gedachte was dat de AIVD mij een brief heeft gestuurd, omdat ik twee en half jaar geleden moslim ben geworden”, zegt mevrouw S.. “Niet dat ik iets verkeerd doe of heb gedaan. Het stoort mij erg dat Wilders blijkbaar namens de Tweede Kamer zijn sticker rond kan sturen. Ik ben geboren in Nederland en ik ben een Nederlandse. Ik verwacht dat de godsdienstvrijheid gerespecteerd en gewaarborgd wordt, zoals het in Artikel 1 van de grondwet staat.”

Naar aanleiding van het verhaal van mevrouw S. heeft Mohamed Rabbae, de voorzitter het Landelijk Beraad Marokkanen een open brief gestuurd naar de voorzitter van de Tweede Kamer en alle andere fractievoorzitters.

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.