de Moslimkrant

De Bijenkorf Suikertaart groot succes

Steeds meer winkels in Nederland spelen in op het Suikerfeest dat afgelopen vrijdag werd gevierd.

Zo kwam de Bijenkorf met een speciaal Suikertaart. Het is voor de tweede keer dat de Bijenkorf voor Suikerfeest een Suikertaart liet maken.

Ruba Zai (@hijabhills) heeft samen met de meesterbanketbakker van de Bijenkorf de taart ontworpen. Zai stond eerder op de cover van Cosmopolitan vanwege haar baanbrekende werk voor Dolce & Gabanna. Ze werd vorig jaar gevraagd als gezicht van de abaya- en hoofddoeklijn tijdens de ramadancampagne van het designermerk.

De taart was van 10-15 juni te verkrijgen in alle winkels van de Bijenkorf en was in Rotterdam op de eerste dag van het Suikerfeest uitverkocht. Het Suikerfeest duurt drie dagen.

De suikertaart is een kwarktaart in de vorm van een halve maan en bevar rozenwater, citroen en granaatappels. De winkelketen liet 150 taarten maken voor de verkoopprijs van 18,95 euro.

Volgens de Bijenkorf reageerde het winkelpubliek enthousiast op de taart waarvan er 150 taarten zijn gemaakt. Er is voor dit aantal gekozen en niet meer omdat het bedrijf zegt zich te baseren op het aanbod van vergelijkbare acties. Bovendien wil het verse kwaliteit aanbieden.

 

 

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.