de Moslimkrant
windt er geen hoofddoekjes om

De week van de rechtbank

Afgelopen maandag moest de bende van elf, de leerlingen van Ibn Ghaldoun, zich melden bij de rechtbank voor de grootste schoolfraude in de historie van Nederland. De vader van een van de verdachten, een oud-directeur van Ibn Ghaldoun, verwoordde het doeltreffend tegenover de politie: de bende van elf heeft voor elkaar gekregen wat de eigenaar van de PVV en zijn fractie niet konden: het faillissement van Ibn Ghaldoun. Ik adviseer de rechters: plaats de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht levenslang op een zwarte lijst. Zij mogen van mij geen enkele functie meer vervullen in welke schoolbestuur dan ook.

The sky is not the limit
Ook Golden Boy annex Bad Boy Badr Hari moest voor de rechter verschijnen, maar niet voor het stelen van een examentje. Badr doet zijn voornaam eer aan en pakt het groot aan.

Die voornaam heeft hij te danken aan het beroemde slagveld dat de moslims tijdens het leven van de Profeet- vrede zij met hem – hebben uitgevochten. Badr zou zeker een goede soldaat zijn geweest. Het waren de tijden waarin gevechten van man tot man werden uitgevochten. Dat is wat anders dan een droon onbemand op de tegenstander afsturen. Er waren toen geen hoge skyboxen maar de dorre woestijn. Ook toen was the is sky not the limit, voor de Islam dan. Badr Hari betuigde spijt aan de rechter: “Ik sluit een periode af waarin mijn kracht mijn zwakte is geweest. U zult mij hier nooit meer terugzien.”

Waar mijn handen van jeuken, is die gierige Koen Everink die 63.000 euro schadevergoeding wil scoren. Hij is zo rijk dat hij een eigen skybox kan laten bouwen. Toch moet en zal meneertje een schadevergoeding krijgen. Wat een bloedzuiger!

De declaraties van Moszko
Het kan verkeren. Zelfs als je de koning van de advocatuur bent en Abraham Moszkowicz heet, moet je voor de rechter verschijnen. Wat is dit toch een prachtige land! Moszko blijkt onterecht te veel gedeclareerd te hebben aan, jawel de vriendin van, Badr Hari, Estelle. In mijn boekenkast staat Liever rechtop sterven dan op je knieën gaan van Moszko. Toegegeven, hij is een man van het woord. Hij doet wat hij zegt en dat kun je van veel advocaten niet zeggen.

Zou Moszko het onterecht aan Estelle gedeclareerde geld niet rechtstreeks aan Koen kunnen overmaken? De baanloze Moszko verzekert zich dan van een gratis plek in de skykbozen van Amsterdam! Case closed.

Hoog verraad van de Hoge Raad
Wie ook voor de Hoge Raad moest verschijnen, maar niet hoefde te komen (verschil moet er zijn, niet waar?) was de eigenaar van de PVV. Hij werd in 2011 vrijgesproken van het aanzetten tot haat en discriminatie van moslims, niet-westerse allochtonen en Marokkanen en het zich beledigend uitlaten over moslims vanwege hun geloof. Prins van de advocatuur Gerard Spong vond echter dat de Hoge Raad moest bepalen of een lagere rechter uit 020 het recht goed had uitgelegd. De Hoge Raad gaf Spong ongelijk. Dat vind ik nou hoog verraad van de Hoge Raad!

De eigenaar van de PVV vindt dat een terecht besluit en voegde eraan toe “nog geen 100.000 cassatieverzoeken of rechtszaken van Spong, Rabbae, moskeeverenigingen of anderen zullen me stoppen te zeggen wat ik vind.”
Wat jammer dat die twee meter lange Badr is getemd door een blondje van nog niet eens 1,60.
Met de Halalgroet!
© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.