Kuzu: DENK en NIDA moeten fuseren

Partijleider Tunahan Kuzu van de politieke partij DENK doet een oproep aan de leden van de Rotterdamse partij NIDA om zich uit te spreken voor een fusie met DENK.

Volgens Kuzu die de afgelopen tijd veel leden en kiezers van NIDA heeft gesproken komt in elk gesprek de oproep om de krachten te bundelen en samen verder te gaan vaak aan de orde.

Kuzu schrijft op de website van DENK: Omdat wij overtuigd zijn van de gedachte dat verdeling nooit groei heeft voortgebracht hebben wij samengewerkt met verschillende lokale partijen die een stevig geluid voor een inclusieve samenleving laten horen. Met NIDA is het helaas niet gekomen tot een vruchtbare samenwerking.

Toch blijven wij geloven in het bundelen van de krachten. Wij roepen deze leden en de sympathisanten van NIDA daarom op om werk te maken van de wil van niet alleen de leden. Wij willen de leden van NIDA en de sympathisanten van NIDA dan ook vragen om aan hun bestuur en hun top van de partij duidelijk te maken dat een fusie met DENK ervoor zal zorgen dat we de krachten kunnen bundelen om een vuist te maken tegen onrecht waar geen enkele politieke partij in Rotterdam meer omheen kan, aldus Kuzu.

Lees ook: http://demoslimkrant.nl/nida-niet-opgewassen-tegen-denk

 

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.