de Moslimkrant
windt er geen hoofddoekjes om

Eigenaar PVV vlucht naar Denemarken

De eigenaar van de PVV is boos op Gmail. Hij liet gisteren via Twitter weten dat Gmail het mailaccount islamsticker@gmail.com heeft geblokkeerd en zodoende onbruikbaar heeft gemaakt.

Het Landelijk Beraad Marokkanen, dat door Mohamed Rabbae wordt geleid, had met succes een klacht ingediend bij Google. Het beraad vroeg Google om in te grijpen zodat er geen ‘haatzaaiend materiaal’ van Wilders meer kan worden verspreid. Via het bewuste e-mailadres konden mensen een sticker bestellen met de tekst De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif. Wilders wil naar eigen zeggen mensen niet kwetsen, maar bevrijden van het juk van de islam. De eigenaar van de PVV heeft echter direct een nieuw mailadres laten maken: islamsticker@islamsticker.org

Denemarken
Onderzoek van de moslimkrant wijst uit dat het e-mailadres islamsticker@islamsticker.org onderdeel is van de website www.islamsticker.org. Dit account staat op naam van de eigenaar van de PVV en heeft als vestigingsadres het adres van de Tweede Kamer: Plein 2 in Den Haag. Het bedrijf waar de eigenaar van de PVV de hosting heeft gedaan is One.com, gevestigd op Kalvebod, Brygge 24 Copenhagen in Denemarken. Verder is uit het onderzoek van de Moslimkrant naar boven gekomen dat de eigenaar van de PVV niet zijn eigen e-mailadres g.wilders@tweedekamer.nl heeft laten registreren bij de hosting bedrijf One.com, maar die van m.heemels@tweedekamer.nl.

Limburgs Fractie
Michael Heemels is de Fractievoorzitter van de PVV in de Provincie Limburg. Sinds 2 december 2013 is Heemels de persvoorlichter van de PVV in de Tweede Kamer. Heemels heeft eerder dit jaar gedreigd uit de PVV te stappen omdat hij financieel krap bij kas kwam te zitten. Zijn politieke carrière bij de PVV zou het tevens voor hem moeilijk maken om in de toekomst aan werk te komen. Pas na zware druk van Heemels werd Wilders daar gevoelig voor en kreeg Heemels de functie van perswoordvoerder.

Reactie Landelijke Beraad Marokkanen
In een reactie op het onderzoek van de Moslimkrant zegt Mohamed Rabbae: ” Als het nieuwe hostingsbedrijf zijn eigen fatsoensnormen ( “Etiquete”) zoals neergelegd onder punt 1.7 van de “Algemene voorwaarden” in acht neemt. Dan moet One.com overgaan tot sluiting, van de nieuwe account van Wilders. Voor zijn haatzaaiende propaganda. One.com kan ook het beleid van Google in dit geval als voorbeeld nemen. Ook One.com zal kleur moeten bekennen”.

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.