de Moslimkrant

El Miloudi en Ouaali doen aangifte tegen elkaar

KRO-NCRV-presentator Ajouad El Miloudi, bekend van het programma Kaaskop of Mocro, heeft aangifte gedaan van afpersing en bedreiging tegen vlogger Youness Ouaali.

Het tweetal kwam elkaar vorig weekend tegen op straat, aldus de advocaat van El Miloudi, Khalid Kasem. „Youness heeft kritiek op het programma van Ajouad. Hij noemde hem onder meer een ’vieze jood’ en iemand die een podium geeft aan ongelovige honden. Er ontstond een discussie, het was geen vriendschappelijk gesprek. kort na de ontmoeting werd Ajouad gechanteerd: hij moest vijfduizend euro betalen anders zou hij hem gaan ’exposen’ in zijn vlogs.”

Volgens Ouaali zit het anders: de ruzie zou zo hoog zijn opgelopen dat El Miloudi hem met een vuurwapen heeft bedreigd. Ouaali denkt dat de presentator “gekwetst” is door zijn kritiek op het programma Van Kaaskop tot Mocro, het televisieprogramma dat El Miloudi presenteert.

“Ik heb mijn mening over dat programma gegeven. Ik snap wel waarom dat pijn doet: dat soort Marokkaantjes, die de billen likken van de witte elite, krijgt weerstand van mensen zoals ik”, zegt Ouaali in een filmpje op Facebook.

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.