de Moslimkrant
windt er geen hoofddoekjes om

Israël

Het begon allemaal met dat Mark Rutte een scanner bij Kerem Shalom bij de grens met Gaza feestelijk wilde openen. Nederland had in de containerscans geïnvesteerd om de uitvoer van Palestijnse goederen te stimuleren. Israël liet daarop weten dat het export vanuit Gaza juist niet zal toestaan. Dus ging het feestje van Mark niet door.

Maar liefst twee keer in minder dan twee maanden werd de Nederlandse ambassadeur door Israël ontboden. Een unicum in de Nederland-Israël-relatie. Vorige maand werd de ambassadeur op het matje geroepen. Reden: het besluit van het Nederlandse waterbedrijf Vitens dat de samenwerking met een Israëlisch waterbedrijf wenste te beëindigen.

Joshua Livestro, vriend van Israël, beweerde in een reactie in de Volkskrant dat Vitens zich zou hebben laten adviseren door de heer Van Agt. Kijk, hier word ik nou echt weeïg van.

PGGM
Jan Pronk; voormalig minister van ontwikkelingssamenwerking, schrijft in Trouw van 9 december 2013: ‘Voor Israël kan geen uitzondering worden gemaakt’. En terecht.

Vorige week eiste Israël dat de Nederlandse regering een “ondubbelzinnig standpunt” inneemt over de actie van PGGM. “Israëliërs reageren gevoelig als ze denken dat ze worden gediscrimineerd of weggezet”, aldus Divon, de ambassadeur van Israël in Nederland. Ahhh Divon-tje…hij voelt zich gediscrimineerd en weggezet.

Hoe moeten de Palestijnen zich niet voelen en in het bijzonder de Gazanen? En tegelijk gaat Israëls regering gewoon door met het bouwen van 1400 nieuwe huizen op geroofd Palestijns land?

Wordt het niet de hoogste tijd dat de Nederlandse regering die Divon op het matje laat komen? Ik voorspel u: 2014 wordt geen leuk jaar voor Israël in de wereld…

Le Mur!
Maxim Februari schreef eerder in NRC: Tegenwoordig worden grappen niet gewaardeerd op grond van hun inhoud, maar op basis van de afzender en zijn afkomst. En hij voegde eraan toe: ‘blijkbaar moet je tot de blanke elite behoren om te mogen kwetsen!’

Parijs en heel France is op de knieën gegaan onder de druk van de Israël-lobby: de show Le Mur van de komiek en politicus Dieudonné, M’bala M’bala is verboden. Broeders en zusters, ik heb het niet over Teheran, Kabul of Damascus. Maar over de Europese hoofdstad van de Verlichting.. Yaa 3ibada Laah!

M’bala M’bala wil nu onder een andere naam de voorstelling geven. Die zou Asu Zoa heten. Het zou mij niet verbazen als binnenkort de Algerijns-Franse hiphopformatie 113 samen met Le Magic System een vette hit gaat scoren met de titel: Asu Zoa. La vérité? In de videoclip mag l’enfant terrible Anelka en Jamal Debouzze niet ontbreken.

Wie ook niet mag ontbreken is de tv-persoonlijkheid van de France televisie, Mélissa Theuriau. Mélissa gaat namelijk door een hel sinds zij getrouwd is met de acteur en cabaretier Jamal Debouzze. Het huwelijk van Mélissa en Jamal doet het blanke deel in het land van Liberté, Egalité, Fraternité heel veel pijn.

Ik heb begrijpen dat Jean-Marie Le Pen, zich heeft laten fotograferen terwijl hij de quenelle bracht, de omgekeerde Hitler-groet. Ik ben benieuwd wat zijn blonde dochter ervan vindt? Ik zal het aan de eigenaar van de PVV vragen, middels een sticker, die ik in een enveloppe van de Tweede Kamer, der Staten-Generaal zal versturen, vind ik leuk!

Spermascan
Wat ik ook leuk vind is dat een vrouw uit Gaza is bevallen van een zoon, die is verwekt met sperma van haar man die vastzit in een gevangenis in Israël -Allah is Groot-. De echtgenoot van de vrouw zit in Israël een straf uit van 12 jaar vanwege lidmaatschap van een militante groepering. De dolgelukkige moeder wilde niet zeggen hoe het sperma uit de gevangenis is gesmokkeld.

Ik heb hierover informatie ingewonnen bij een bevriende Hamasi. Hij vertelde mij dat de Hamasi’s meesters zijn geworden in het graven van tunnels. Wat Hollanders met bruggen kunnen, kunnen Hamasi’s met tunnels.

Zij -de Hamasi’s die meer tijd doorbrengen in de Israëlische cellen dan hun tenten- vertelde hij mij, beschikken over een spermascan, waarmee de gevangenen hun vrouwen…U hoort het goed… op afstand kunnen bevruchten -Allah is Machtig-.

Ik hoop voor de Nederlandse ambassadeur in Israël dat de spermascan niet door de Nederlandse regering is gefinancierd.

© de Moslimkrant.nl, alle rechten voorbehouden.